torsdag 9 april 2015

sooool!

Hemma igen och vilken känsla att komma från halv vintriga fastlandet till sol och vår. Tydligen har det blivit ennu mera vår under dom några dagarna vi varit borta, citronfjärilarna flyger överallt och idag var vi ute jag utan ytterkläder och charlie med vårhaalare, nog för att han sen rymde ut flera gånger i bara strumpor och satt där och lekte i grushögen, dendär pojken sku verkligen behöva få en sandlåda!

Vi tog med igen lite av marcus gamla leksaker, 2 st. plastos bilar, denhär grävmaskinen och deras stora lastbil, plasto det är nog kvalitee det, lite solblekta är dom ju men plastet är annars i bra skick, inga sprickor eller så och då är dom 20 år gamla och förvarats i en kall lekstuga.

Charlie stortrivs ute!

Blåsipporna blommar för fullt!

Och snödropparna håller på att blomma ut.

Charlie hittade ett snigelskal.

Kissorna var också med ute, nu har dom börja få färstingar igen också... usch!

hej hej sa han och gick iväg med skottkärran.

Kasta stenar så det plumsar i diket är roligt!

masun var också med, nu kan jag seja att jag påriktigt har en gravidmage känns det som, har också börjat njuta av graviditeten nu så nu vet jag vad folk pratade om att jag skall göra under charlies graviditet och nu kan jag också göra det. mår så otroligt mycket bättre denhär gången att det är någo otroligt! v.22 går vi in i nu och jag kan känna flera gånger till dagen hur den lilla knöklar runt i magen, igår kunde jag också se det utanpå magen då jag försökte si, själv kan jag också känna med handen men marcus har inte ennu varken fått känna eller se.

Skall försöka skriva lite kort om resan i något skede, men får se när. Är ledig ennu 4 dagar och skall försöka få ut allt av dom dagarna, har boankänsla nu riktigt ordentligt så idag har jag haft ut alla torrvaror ur skåpen, rensat, köpt plastlådor att sortera allt i så det inte bara lastas på och ingen vet vad det finns längst bak och också sorterat, torkat och rensat ur kylskåpet och försökt packa upp lite till, storhandlat, men också hunnit både läsa böcker, varit ute med charlie, lekt med bilar, dansat, tupplurat... Så det har varit en riktigt lyckad dag som kännts som flera dagar med tanke på hur mycket vi fått gjort med charlie, hoppas resten av dagarna blir lika och att vädret håller sej lika! Längtar så att få bli mammaledig igen och ska då försöka komma ihåg att njuta av dom dagarna ennu mer!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar