torsdag 30 april 2015

glada vappen!

Haloj! Vappen är här och vi är lediga hela 3 dagar hela familjen! Vi har bestämt att iallafall fredag och lördag bara vara hemma och ha familjetid, fixa på gården och inne och njuta av varann, det är ju det som är det vi tycker bäst om!

Denhär dagen redan har varit så bra och jag har varit på jättebra humör, dagen började med en torr blöja och en pojke som sa kisi, som det varit nu några mornar, så kisin fick vi i pottan och det är ennu också lika roligt att se på "fångsten" tycker charlie. På dagis fick vi höra på morgonen att dom tycker att vi ska ha 10+ för hur vi uppfostrar och är med charlie, för mej är det den största komplimangen man bara kan få, att höra att mitt barn mår bra p.g.a. hur jag bemöter honom. Dom tyckte att det märks på hans trygghet och säkerhet i sej själv och i gruppen att vi har tydliga regler, gränser och rutiner och att han tycks veta vad han får och vad han inte får (självklart måst man ju lite testa endå men han vet) Alla försöker vi ju som föräldrar vårt bästa och alla har vi säkert dåligt samvete då och då föratt vi inte orkat enda ut och det är ju det enda vi kan göra men att få höra sånhänt höjer en och gör att man bara blir så glad.
På jobbet firade vi vappen med att baka munkar och när jag gick hem tände dom grillen för korvgrillning, där också var alla på lite extra bra humör på någo vis.
Nu har vi ätit korv och potatissallad, charlie är nattad och marcus är ut och fäller träd (vilken besvikelse då charlie hörde motorsågen och int fick gå ut och titta på mopon, försökte nog visa i fönstret att det är sågen som låter men nej, han sku och titta på mopon). Kvällens program blir humorgalan i soffan.

Charlie är riktigt vappenfärggrann, han har målat sej i pannan med gul färg och under ögat har han ett stort sår/bula/blåmärke efter att ha försökt sej på stora pojkarnas balanseringslek på dagis... Han sir lixom lite hurja ut!

Vi hade köpt balonger, serpentin och en såndän snurra som man blåser på så den tvinnar vappen till ära och det var uppskattat, speciellt ballongerna och nu har denhär latexallergiska mamman kli i ansiktet och ögona och snuva men vad gör man int för att pojken ska få ha lite roligt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar