onsdag 10 september 2014

veckan

Allt möjligt roligt hann vi med under borgåresan, själv var jag och shoppa till itis med hanna och denise, det var LÄNGE sen vi sista varit på tumis nånstans utan gubbar, roligt var det iallafall och allt möjligt hittade jag. Annars var det ju kalas och bröllop som jag redan skrev, högholmen besök, mycket kalasplanering och bakande såklart. Hade nästan dåligt samvete (eller inte nästan ens) av hur mycket vi "lämnade" charlie under veckan men det var ju så lätt, marcus mamma var ledig och hon vill ju gärna umgås med sitt barnbarn så ofta när han sov dagssömn smet vi iväg och fixade nånting ettpartimmar, när vi kom tillbax hittade vi dom i snadlådan eller gungan, men charlie var också så otroligt duktig hela resan, sken som en sol varge dag och sov och åt duktigt.

Lite sånhäna random bilder tänkte jag visa.

Första kvällen stekte jag spenatplättar och oij vad charlie åt!

herrn har börjat sova i kärran och annars också trivas i den, jätteskönt att kunna gå på stan eller på promenad då han är nöjd, en dag gick vi ner till stan och han sa inte ett pip på hela resan, eller int ett negativt pip bara nöjda pip för tyst e han ju int fast han är nöjd.

Vispeln är inte farlig mera utan nu ska man vara med och hjälpa redan.

Charlie och amanda kusinen trivs så bra ihop och det är skönt att inte behöva akta så mycket, hon är redan så stor att det gör inget fast charlie är lite hårdhänt, hon tål och tycks tycka att det är roligt att brottas med nån.

Rutsha är sååå roligt!

Marcus mamma har en så trevlig innergård, så fårt dörren var uppe var charlie redan ute.

Medan jag och marcus gjorde oss klara inför bröllop han herrn bli lite trött och la sej på dörrmattan och vänta, sötisen <3

Gunga gunhäst var roligt och lite suddigt på bilderna.

På måndag hade jag tupperwarebjudning och då fick papporna samlas med småttingarna, dom hade lekt så fint och snart har vi dom alla med familjer hos oss på besök :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar