onsdag 20 februari 2013

:)

Nu tänker jag slänga allt dåligt mående i väggen, lägga på marcus dator, hoppas på att relaxen är ledig ikväll, boka den, göra en smoothie, ta på mej skorna och jackan, ta en mini promenad och börja må mycket bättre! Har egentligen bara vilat nu i 2 dagar och energinivån har stigit upp till midjan ungefär ( konstigt hur man kan känna hur högt upp på kroppen det har laddats, nån annan som känner så?) efter dehär hoppas jag på att energinivån stigit iallafall till halsen och om relaxen är ledig ikväll skall jag nog vara full laddad igen för en arbetsdag imorgon och en dag i stockholm på fredag :) förresten? Har jag sakt att jag längtar såå till våren och solen och värmen och alla blommor som ploppar upp :) har gått igenom lite bilder och förra året var det ju hur fint somhälst redan i april! Inte länge kvar alltså :)

5 kommentarer:

  1. Kan verkligen känna som du! Skönt att det blir ljusare tider så piggar de till en åtminstone liten del upp de dåliga måendet. Men vila behös också, ta all den tid du behöver så kan jag lova dej att de blir bättre. Sköt om er där på ön!
    Hälsar (en hoppas inte så länge mer rullande) Nannu ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. jaa vi fundera här me marcus en da att e de så att du e lite rullande, men vi ha varken hört någo rykten eller någo :P å mående här ska no bli bättre å, bara solen kommer fram :) hoppas ni har de bra där å, å att ni kanske hinner komma å hälsa på i sommar också? :)

      Radera
  2. Jaa-a vet du, man nästan skäms hur dåligt man håller kontakt med många!!De bara blir...ha fråga andreas om han talat med marcus men verkar varit ganska tyst, vi har de annors här ganska som vanligt..slutspurtar med kurser nu innan ja blir borta(första 4½ månad va ja helt sängliggande men nu e de igen den där slut-energin, allt ska städas och lagas! huhhu.) Vi ska verkligen försöka åka på resa och hälsa på er där, kanske tilome för en lite längre tid!! Hälsa gubben din! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. så sant.. å tiden bara rusar fram... men va skönt att du har energi nu igen! :) ska hälsa marcus å hälsa dit också! :) å lycka till med allt! :)

      Radera