fredag 31 mars 2017

mamma son dag

Idag hade alissa sin sista inskolningsdag (vilket det inte finns mycket att berätta om då hin blivit duktigt där och varit som hemma, lite svårt att få hem henne och har nu redan märkt en utvecklingsspurt) och charlie har fredagar ledigt så vi tog en riktig mor och son dag, härligt! Han njuter så av att få vara bara vi utan nån liten som stör och jag njuter så av att få umgås med bara honom då det blir så sällan, han är ju så lillgammal så det blir mycky prat och funderingar.

Idag förde vi alissa till dagis och så åkte vi till simhallen, simmade och plaskade och efteråt fick charlie en glad överraskning då han hittade gamlafamo i bastun.

Sen åt vi på restaorang som charlie så fint berättat åt alla, vi provade den nya indiska med lunchbuffe och charlie åt massor, innan vi gick måste jag lova honom att vi kommer pånytt, han tackade personalen för sej och informerade om att maten var god. (Vår lilla lillgamla ❤)

Så var det veckohandling, charlie hade med sej sin egen plånbok då jag lovat att han ska få köpa nånting för egna pengar, redan då vi planerade dagen bestämde han sej för en sopbubblemaskin och så ville han köpa blommor till mamma, tänkte nog att han ångrar sej och håller i pengarna väl i butiken men när vi gick förbi blommorna sa han "nu får du mamma välja en blomma, men den måst ha blommor den får int bara ha blad" tillsammans kom vi överens om en bukett tulpaner, charlie fick välja färg. Egentligen ville han att jag skulle välja en stor dyr orkide men efter lite prisdisskussion var tulpanerna endå bra. Nån sopbubblemaskin fanns int denhär årstiden men han hittade ett paw patrol bowling set som han ville ha.

ska nog i fortsättningen försöka få in mer tid åt barnen var för sej, så annan sak att få full uppmärksamhet än att behöva dela med syster/bror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar