torsdag 12 maj 2016

Vecka 1 avslutat

Då va första veckan av utmaningen slut, nån träff blev de int igår eftersom fanny hade febe iställe flyttade vi allt framåt med en vecka, passar helt bra faktist! Blir ju fem veckor iställe för fyra då egentligen.

Veckan har gått bra, träningen har blivit mer och mindre utmanande men mer än tidigare iallafall, kosten har jag kunnat hålla bra, första par dagarna hade jag hemskt sötsug men också det gick över som de ju gör när man bara håller ut.

1,5kg på minus visade vågen idag på morgonen från förra veckan, det betyder att jag är 1/2 ynka kilo från mitt ursprungliga mål, som jag nu har flyttat :D 5-6 kg till ska jag nog klara av! Nu är jag på -24,5 kg från då jag var som störst, de börjar låta så mycky att ja int ens själv kan förstå hur ja klarat av de. För 2 år och 8mån sen var jag så mycky större, och då har jag på den tiden tilomed hunni vara gravid och skaffa 10 gravidkilon att också gå ner, så allt som allt har jag gått ner 34,5kg om man räknar med dom som lixom kom tibax där emellan. Känner mej stolt och det tycker jag att jag är värd! 

Att jag på träningarna nu börjar känna att jag kan saker känns också så otroligt bra! Idag la jag upp ett träningsmål, inget stort men endå stort nämligen klara av riktiga kara armpressar inga kärring på knäna utan riktiga! I höstas då jag börja klara ja knappt av kärringpressar heller, då sa marcus att nu gör du en ordentlig och så börjar du där, hellre en ordentlig en 10 halva, det funkade bra och ikväll sa han samma sak, börja nerifrån och pressa upp dej en gång, jag kom upp! Och så smash ner i golvet, de va ingen kontrollerad fin armpress men en början!

Tror att jag är ganska frånvarande just nu, ganska mycky in i mej själv, har nog varit enda sen jag började med denhär livsstilsförändringen sådär påriktigt efter att alissa föddes, känns att all energi går till det och barnen och så får det väl vara, känner att nu har jag chansen och nu vill jag hitta mej själv påriktigt mitt vuxna jag och till det behöver jag mitt eget space. På senaste tiden har jag kännt att de sku vara så skönt att kunna lämna barnen över helgen nånstans och åka iväg typ ti sverige bara jag och marcus och bara ta de lugnt och vara tisammans, men den tiden kommer väl ennu... Kanske vi får ta ett rum på flamingo när vi åker ti borgå å spa'a lite där å slappna av, de sku vi nog behöva! Men sku ju kännas lite konstit att åka dit för att vara bara vi två, där ska man ju träffa alla man annars int ser :D

Nåja nu kom vi lite ifrån ämne, nu ska de fortsätta utmanas och på veckoslute ska jag nog göra ett såndänt medvetet val och så ska vi göra egna hamburgare till middag! Har hela veckan varit utan kolhydrater egentligen, eller domdär egentliga (pasta,ris,bröd,socker) ni förstår va ja menar och saknar int ti de egentligen men just egna hamburgare sku smaka! :)

1 kommentar: