onsdag 4 maj 2016

Ny maskin

En tid ren ha vår tvättmaskin låti som en helikopter, packningen i trumman va slut å ja vänta me spänning när den ska explodera, börja brinna eller bara sluka alla kläder, nu i veckan hadd den endå sånt ljud att ja ringd ti marcus å sa att NU får han fara efter en ny på hemvägen och snällt fick han lyda. Hem kom han med en ny, kändes lite konstit, vi e ju såna som gör allt sånhänt tisammans så att han själv va å vald va ju lite konstit.

Hade som önskemål att den sku vara stor och tyst så hem kom han med en som tar 8kg byk och tycks vara väldigt tyst. Skönt att den tar lite mer byk, vår förra tog 6kg och det kändes nog nu somatt man kunde lasta i hur mycky som hälst nu :D 

Och det bästa av allt! Nu är den i badrummet alltså inget mer springande med byk upp och ner till källaren! Känns lite jobbigt att lämna barnen för sej själva i nedrevåningen och själv gå ner och fixa med byk, charlie klarar ju sej men alissa kan ju hitta på vadsomhälst och ska man vänta med att byka när dom sover blir de ju aldrig klart! Trångt för skötbädden blev det nu men så länge ska vi int ha den mer så får de bli bättre ordning sen!

Känns som att de finns så mycky sånhänt dyrt som borde förnyas hos oss, kylskåpet håller nog på att såsmoningom brista itu typ å en liten frys sku ja villa ha här opp så de källarspringe också sku minska, känns nog lite onödigt just nu me dendär källarn, massor av utrymme som bara står och kostar värme, å andra sidan är det ju super förvaringsutrymme för t.ex. Kläder som inte är passliga för sesongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar