tisdag 10 maj 2016

sommar och sol!

Då va sommaren här! Som barn var jag en vintermänniska men jag har nog nu blivit en sommarmänniska, att inte behöva tänka så mycky och det känns att all stress och allt bara rinner ifrån och man kan njuta av allt runtomkring.
Började shorts sesongen på söndag, tycker int egentligen om att visa mina bleka korta ben men visst e de ju skönt och dessutom har jag nog blivi ganska tillåtande när de gäller min kropp, kan känna mej bekväm i den fast den int är perfekt.

Fräknana börjar titta fram! :) dom ha ja allti tyckt om!


Barnen tycker också de e skönt att kunna vara lättare klädda! Charlie sejer chees på bilden, han brukar seja om ja fotar mat eller blommor eller någo att mamma sej åt maten att den ska seja chees, då känner man sej nästan lite löjli... :D

Igår va de första måndagsträningarna med fanny efter att amanda sluta och huhhu, vet int om de va de att cirkeln fick ett nytt upplägg (fast de ju nog förut bytt allti några rörelser varge gång) eller att domdär 30 sekunders pausen mellan stationena nu var utbytt mot pausjumppa som gjord de men tungt va de, dessutom va de mer puls lagt me då de förut vari ganska rent bara styrka alltså fick vi göra både burpies, upphopp med twist, höga knän... Måst seja att feel the steam var så skön efteråt så man fick riktigt landa i kroppen efter att den blivi rikit söndersliten :D
 idag tänkte jag söka charlie från dais med cykel och imorgon blir det först vår utmanarjumppa och sen ennu move it och feel it and relax alltså 3 pass efter varann, hoppas hon int har så mycky ben i utmanarjomppan för då kommer dom no int mer lyda på move it, blev fakrist rikit positivt överraskad av vad det var, trodd de va mer dansaktit men de va no mer bara rörelser i takt me musiken, halv timme sku de skakas rumpa i knäböj typ å sen lite "sittdans" å mage.

2 kommentarer:

  1. Du har ju snygga ben så visst passar shortsen dej. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men ja känner mej kort på någovis :D men ja får väl vara kort då :)

      Radera