tisdag 17 maj 2016

Tumistid <3

Vi har haft en så härlig kväll med charlie idag. Vi klädde oss fint och efter middagen åkte vi iväg, via butiken och köpa chokorussin och så till alandica på dansgaala. Tänkte att vi är så länge som han orkar titta men han satt stilla och tittade och klappade takt och var helt in i dansen, 2,5 timme senare åkte vi hemåt och då kom tröttheten. Skönt att få ha lite egen tid med honom också och jag märkte att han också njöt, han frågade så mycky han bara hann fråga och inget gnäll överhuvutaget. Kvällens kommentar var nog när dom dansade balett "oij va dom dansar tyst mamma".

En såhär stilig kavalier hade jag med mej <3

Och lillfröken fick bli hemma med pappa, hon är så mammig just nu, de ska bara vara mamma, när jag kommer hem efter att ha vari nånstans kommer hon ti famnen å skrattar å skrattar, undrar om de har å göra me att vi håller på att sluta me amningen.

Marcus to bild när ja snabbt sku laga middan, ett fint fakesmile fick han :D

Rolit att få piffa upp sej lite, blev ett grant läppstift och helt bara maskara och eyeliner. Så lite kan göra så mycky :)

Sökt kläder me charlie som satt på sängkanten och sa till allt ja prova "dendär e no ganska fin mamma", gulle endå <3 kände att ingenting rikit passa och så prova ja tislut denhär, som jag hade på macus konfirmation och när den satt helt som den ska blev jag sååå glad, då sjönk det pånågovis hur stort jobb jag faktist gjort, 25kg, känns som 5 :D nu e de lixom slutspurten kvar, dendär bonusen, nästan så man sen sku måsta fira målkomsten lite :D

Iallafall, en härli mamma son kväll blev det och imorgon vet ja nån som kommer vara trött när vi ska iväg till dagis, snart har vi sommarlov från dagis också och borgåresa och sen blir snart marcus långledig, känns som att det är så mycky bra saker framför nu fast de int egentligen är så mycky extra.


1 kommentar:

  1. Alltså du är en skönhet. ❤ Min jobbkompis tyckte du nu ser ut som en 18-åring. 😀

    SvaraRadera