tisdag 29 mars 2016

Påsk

Oij va de ha vari tomt här, live tar över helt enkelt! Tänkt iallafall skriva lite va vi gjort i påsk och visa lite suddiga mobilbilder, borde ladda kameran...

Påskkänsla hadd ja redan på torsdag, kände bara att oooh, många dagar femiljetid! Vissa par fasar över ledigheter men vårt förhållande mår bäst då alla är lediga, sommaren då marcus var pappaledig var nog den bästa, i år kommer han igen vara juli augusti ledig och de känns jättebra, dessutom är jag då ennu på förhöjda vårdbidraget och får inte jobba, de försöker ja si som positivt, visst mindre pengar men man kan inte gemföra familjetid med pengar, barnen är små nu och vi lever nu så det är nu vi ska njuta av varann.
Iallafall, på torsdag var vi på jomppa och och storhandla med alissa.

Såg i huvet att bilden såhär sku bli bra :D när ja sto sken solen så ingenting syntes så såhär blir de väl bra då! Näää... :D

Fredag åkte vi iväg hela familjen på vårt första mix it family pass och oij va roligt! Cirkelträning som man jobbar som familj på, charlie var med redan i varvet var hon visa rörelserna och tyckte det var sååå roligt, rörelserna var helt enkla som barnen tycker är roliga och vuxna tycker är jobbiga, grodhoppen missförsto charlie lite så han hoppa vanlit + att han me händena i golv ennu lyft upp benen så han sto tilome på händena me föttena från mark en stund, typ yoga spindeln, blev helt imponerad! Iallafall, spurt genom salen, krokodilarmhävningar, björngång, krabba, såna rörelser, mycky puls.
Efter jomppan for vi på midda till famo och jag och charlie fick våra pippitröjor, snart är också alissas klar och sen sku hon ennu sticka en större åt charlie så alissa kan ta över charlies å charlie ennu har en :)
Charlie var så stolt över sin blomma som han fick på fredag av påskharen, hos oss kom påskharen lite nu och då.


På lördag var det påskmiddag hemma, efter storstädningen. Lammracks, rosa och goda, mums!

Söndag och måndag hade jag planerat allt möjligt men charlie ville vara hemma så vi var ute, kratta, elda, lekt i sandlådan, röjde buskar och så bakade vi bulla på måndag.
Mellanmål på trappan.

Bullona ble väl int så snygga utan pärlsocker men goda endå, sötade med honung och ingen har ennu märkt att dom sku vara pånågovis annorlunda! ;)

Brände upp rosenbuskarna och fick uppsnyggat.

Alissa har tagit ett stort steg i utvecklingen, börjat krypa och sitter mer stadigt, sitta på knä är favoriten och mer och mer är hon med i storabrors lekar. Charlie har nu under påsk varit såbeskyddande och omtänksam mot alissa att man blir riktigt gråtfärdig när man ser på de :) men nu vakna fröken så får sluta här!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar