fredag 14 april 2017

påsk

En rikti långhelg, skönt! Själv har jag haft städjobb idag, lör och sön vanligt jobb och på måndag igen städ men endå känns det långledigt, marcus och barnen får ju vara hemma. 😊

Har kanske sagt att i mitten av maj slutar städjobbet och det blir nog bäst så, tänkte först att jag kan fortsätta, det har ju passat så bra in i livet men nu märker jag att det blir mer ett stressmoment, visst får jag in det men nu känns det mer som nånting som blir bort från familjetid och då känns det inte lika roligt att åka och träna heller, att vara borta 2 timmar (träna + köra) känns betydligt lindrigare än 4 timmar. Gäller att hitta dendär balansen. Att få in 3 pass i veckan har endå kännts bra, väldigt passligt såhär när huvet är lite överallt med allt nytt.

Morgonen började vi idag med påskfrukost och äggjakt, japp, idag har vi ätit choko, imorgon fortsätter vi igen vår sockerfria vardag ☺ alissa förstod nog int alls först va man sku göra med ägge å slängd iväg chokon å börja leka me leksaken men snabbt så hon no sen va storabror gjord 😜 När jag kom hem gav vi en av marcus födelsedagspresenter, vi köpte en grill, helt enkelt föratt vi behöver en 😁 för tidigt för att vi planerat göra lammfärsburgare idag till påskmiddag och ville grilla dom 😜 samtidigt som vi grillade blev det en liten påskbrasa.

Tibax till burgarna, alltså varför äter vi så sällan lamm?! De e ju så gott! (Sålänge man int gör de torrt!) Domhär burgarna dessutom med getost och fananammas limpa grillad med eget vitlök/ört smör aaaah! Jättegott!

Hur månte brasan iår månne dehär var? Vart kommer allt ris ifrån luxom?? 😀


Mumsfilibabba! Skickade marcus efter vin och han kom hem med två att välja mellan, två som bpda passar perfekt men nu blev det denhär som var ny för oss.

Barnens påskägg som påskharen gömt under natten. Lite pyssel, smått å gott som fruktpåse, frystorkade jordgubbar, ett chokoägg, hittade också en superhjälte överraskningspåse som var uppskattade. Förmiddagen gick åt till att pyssla vad jag förstått (var ju själv inte hemma)

Nu ser det ut såhär, kvällsfrukt och frosen för femtielfte gången 😁 eller såg, just nu står alissa farmför tv:n och viftar med armarna och gör knäböj 😂

Glad påsk hörni alla! Snart skall barnen i säng och vi vuxna ska nog njuta av ett till glas vin och ta det lugnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar