lördag 25 februari 2017

uteeftermiddag

Tidigare i veckan hade jag lovat pulkaåkning och korvgrillning åt charlie, nå när vi vaknade var det snöstorm och så fortsatte det hela dagen. Nu har han pratat varge dag om pulkaåkning så idag när jag kom hem från jobbet packade vi med smörgåsar och varm prottekakao och körde iväg till gnisten. På dagen hade solen värmt så skönt så tänkte att vi inte behöver sååå många lager kläder men väl framme var den borta och alissa börja fort frysa, 1,5 timme orkade vi endå och charlie sku gärna ha blivi längre, platserna färdiga åååååk! Hördes enda nef uppifrån backen dom sista åken då vi stod med alissa och tittade. 

Skönt med frisk luft och lite familjetid, ren att åka iväg sådär till ett nytt ställe känns ju ren som en stor utfärd för dom små och ikväll hadd vi trötta men nöjda barn som gärna kröp under täcke.

En gång fick jag dra upp charlie, hade hoppats på lite backträning med att springa upp och åka ner men blev inte så mycke sånt, fick no intens upp pulsen, å ja som kom ihåg att de va jättejobbit att åka pulka 😂

Alissa ville också gå upp själv, eller springa ikapp charlie hälst 😁 dedär me att åka ner va hon däremot int så imponerad över, minen efteråt sa väl ungefär "aha? Sku dedär vara rolit?"


Backen va ganska stor fast vi valde den minsta så vi åkte två och två ☺ gnisten är ganska stor för att vara pulkabacke, eller den egentliga backen är jääätte brant, vet int om ja själv sku våga åka ner där å barnen fick nog hålla sej i denhär sidobacken men dom lite äldre pojkarna såg ut att trivas bra i den branta ☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar