tisdag 14 februari 2017

hjälpreda ❤

Absolut bästa "leken" enligt charlie är att hjälpa med maten, ikväll menade han att han som stor ska bli kock och jobba på restaorang och så polis förståss och sätta tjuvar i fängelse, lite brandman också förståss.

Sådär annars leksaker inne har han aldrig varit så intresserad av, lego, duplo, pussel och memori gillar han men annars vill han hälst hjälpa, laga mat, laga tacka, hänga byk (antar att de i någo skede avtar 😁)

Idag hade vi middagsworkshop, charlie och alissa skärd korven och jag grlnsakerna till korvsoppan, charlie är i sjunde himlen när han får skära eller klippa, det är ju lixom lite vuxet och farligt och så får han det stora ansvare, så stålt!

Andra favoriten är sparka boll eller spela ishockey eller vad somhälst som har med bollar och mål eller liknande att göra, han är gärna lagledare och delar ut uppgifter och funderar, på veckoslutet skulle pappa vara "måålivaht" (en blandning av målvakt och maalivahti), själv sku han spela, mamma ska vara domare men då måst hon skaffa en randig tröja och alissa får heija. Han e ju helt otrolit lillgammal ibland men så snäll och härli. Just nu är det mycky funderingar om att älska, vem kan man älska och vem älskar vem och såvidare, själv älskar han dom flästa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar