söndag 12 februari 2017

26år

Idag fyller jag år, faktist första gången på många år som jag njuter av att fylla, hadd lixom lite räknat fel och trodde att jag fyller 27 så att fylla 26 känna ju riktigt ungt! 😁

Någo destomer kalas blir de int, sku vi ha släkten här så kanske men de känns så konstit att ordna kalas åt sej själv, lixom kom alla hit nu å fira mej.. nåja... famo ringde som vanligt och undrade när jag tänkt fira så bjöd hit henne tills idag på middag. Det blir rostbiff, rösti, nån sås som jag ennu inte bestämt mej för vad och till efterrätt bärpaj med vaniljglass (sockerfritt experiment).

Igår storstädade vi och förberedde maten dels så idag är det skönt att bara få njuta, fixa maten sakta men säkert utan nån stress alls.

Blev väckt med sång, frukost och paket, första gången som charlie riktigt förstid sej på, som han väntat sen dom ismyg med marcus hade paketerat presenterna och han har haft sååå svårt att inte förseja sej över vad som finns i paketen! Iallafall fick jag en 16kg kettlebell, egentligen är ju 12kg "min" just nu men marcus tyckte jag behövde lite till och visst de va nog ingen dålig idee och behöver ju inte göra lika många reps här hemma 😊 en gul smartshake fick jag och en powerball (som han själv länge velat ha 😂 men visst är den ju riktigt rolig för mej också, får väl sätta upp som mål att klara av mer än marcus 😉) dehär var paketerat snyggt och prydligt i tidningspapper och METERVIS med jesustejp så hade lite jobb att öppna 😁 moronmåle åt vi alla i sängen (blir nog att byta lakan ikväll) och barnen (och vi vuxna också förståss) tyckte det var såå mysigt, charlie hade nog varit med och plockat grejer på brickan och marcus hade gjort mina favoriter rågbröd med ost, skinka och senap.

Snart kommer marcus hem från match och famo borde också närsomhälst komma, vi har klätt oss lite extra fint och de ska bli såå gott med god mat!

Gårdagens städjag 😎



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar