lördag 29 oktober 2016

tatuerings inspo

E så sugen på en tatuering, eller två. Ha länge lixom tänkt att ja vill ha nån men int rikit veta vad, å tar ja en vill ja ju att de ska ha nån slags mening och kännas jag.

För de första sku ja villa korrigera lite nejlikan ja har, e int helt nöjd me skuggningen å sku villa ha dedär hjärta lixom mer in i blomman nu känns de där på mer...


Bildresultat för nejlika tatuering
Hittar int så mycky bilder på tatuerade nejlikor men mer åt dehär hålle sku ju bladen få vara, lixom mer..


Sen då, nånting jag funderat på nu hela sommaren, nämligen en kompass, på det värsta stället nämligen handleden... En kompass att påminna om att gå åt rätt håll, vara positiv, jaa, de finns väl mycky den ska påminna om, visa vägen helt enkelt. Nånting i denhär stilen, inte för kompassit lixom. Såhär detaljerat sku de ju int bli då den sku bli så liten men i den stilen.


Sen sku ja ju villa ha nånting med barnen och denhär kändes lixom helt rätt, att få inbakat ett a och ett c där nånstans, eller så int alls någo bokstäver, för barnen är ju som än äng med vilda sommarblommor. :) denhär sku vara snygg på baksidan av vaden, eller på revbenen men där synns den ju aldrig så vaden står nu på plats nr. 1 :)

Tycker tatueringar känns så personliga, ser jag en tatuering blir jag nyfiken, vad har gjort att personen valt att bära just en sån?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar