torsdag 27 oktober 2016

ett år en dag

igår var det ett år sen jag tog mitt första steg in på fananamma och passligt till detjubileet kände jag att nu är det dags för en vägning då hemmavågen stått stilla aldeles förlänge och jag kännt att det händer noll. Nå riktit noll hadd de ju int hänt, de e väl bara de att de int mer synns och känns så tydligt som i början när det lixom smalt av.

Nu skall jag dela med mej av siffrorna, först dom hämska från första vägningen, sen dom från förra i början av juni/slutet av maj nånting, dagens och så till sist inom parentes var det skall ligga för den som int vet de.

vikt                              90,7       75,6       72,4
fett%                           43,3       30,5        25,8   (23-29)
vätske%                      41,2       -              53,3   (50)
muskelmassa kg         48,8        49,9       51       (ju mer desto bättre)
basalt intag, kcal        1637       1602      1618    (ju mer desto bättre, eller mer får man äta :D)
kroppsålder                50           33          22    
skelett                         2,6         -             2,7   (runt 2,5)
visceralt fett, bukfett  8            4             2    (1-4)

Alltså hänt saker har de ju, som feedback fick jag att jag nu har en hälsosam kropp, bra siffror, vätskan är ju lite över optimalt men det nog föratt jag p.g.a. svindel tankat extra vätska senaste dagarna. det jag är gladast över är nog fettprocenten och viscerabla fettet. Pratade lite om att jag har svårt att veta vart jag vill och vart jag ska stanna, vill ha ennu lite fett bort nog ju. Som kvinna ska man inte långa perioder vara under 20% i fett så jag har ju ennu 5% då att tappa för att ennu ligga bra och i ett långsiktigt resultat, så får väl fortsätta som jag gör och se vart jag kommer, muskler kan man ju alltid bygga till och bli starkare i kroppen. 
Så jaa, riktigt nöjd, hade ju tänkt att de sku vara ganska samma som i våras då 3kg (eller morgonvikten pendlar mellan 70,5-72 beroende på dag och tid på månaden) int känns som någo jätte stort resultat, men nu är jag väl där då, när hemmavågen inte mer alls går att lita på.

dagens träningsoutfit, känner mej lite sådär här kommer jag och visar upp min awsome sixpack som int finns när jag tränar såhär lättklädd men alltså det är så varmt inne i simhallen att man dör! Svetten bara sprutar och det blir lixom droppar på golvet enligt hur man rört sej :D Älskar förresten mina nike pro byxor! Sku absolut behöva köpa ettpar till för de e bara domhär ja använder, dom andas så bra och sitter bra.

På måndag kommer förresten träningarna att flytta, Fananamma har fått egen lokal och jag är så ivrig! Har nästan lust att gå i fönstrena och sneaka eller anmäla mej som frivillig hjälpare att ställa allt igång, men de känns kanske lite väl entusiastiskt xD får väl snällt vänta till måndag bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar