måndag 12 september 2016

sommaravslutning

På lördag var det dags för den årliga sommaravslutningen hos grannarna, mat, bastu och umgänge, iår var dessutom några "nya" med som är musiker så vi hade riktigt bra underhållning med lite trubadurande och allsång, dom bokade in att komma och spela på vårt bröllop så nu fick marcus lite press! ;D

Som vanligt fick vi mycky god mat, grannens bror som är kock hade fixat allt, först fick vi en otroligt god räksoppa och lite ostbricka, sen var det bastu och efter det grillat, efterätt fick jag äran att laga och fick frågan om recept av flera så tydligen var det lyckat också! :)


Själv tyckte jag alissa var trött och gnällig men dom andra berömde henne och tyckte att hon var så duktig, bastun njöt hon så av och sku ha kunna sitta hur länge somhälst, tidit somna hon endå, 19 tiden låg hon ren i vagnen och snusa :)

Avslutning för poolen blev det också, på söndag stängdes värmen av och domdär 29 graderna som vattnet på lördag var finns nog inte kvar, charlie simmade och var med i vattenvolley tills benen inte mera höll och han var riktigt skrynklig hela pojken, tidigt somna han också endå för från klo.21 hade vi barnfritt.

Så sent blev det inte men vi började ju redan klo.15 så en lång fest blev det ju endå, vid midnatt tog vi natt för att orka iväg på träningar nästa morgon och just passligt efter träningarna då jag sa att vaaa ska vi laga för mat ja ooorkar int fick vi inbjudan till att äta rester från lördagen så det var ju perfekt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar