fredag 15 januari 2016

senaste dagarnas bilder

Senaste dagarna finns det bara ett odr för, SNÖ. Jag tycker om snö och snöarbete är inte heller någo jag int sku tycka om, ganska skönt "motionsform" faktist, då man har tid. Men... De tar ju int slut!!! Nu har volvons bakbromsar dessutom fryst 2 dagar i rad så jag först blev halv timme försenad till att söka charlie från dagis och sen nästan sen till jumppan...Nåja, rolit att leka i snön e de ju å sku de ennu bli snögubbeväder sku de ju vara ennu roligare!

Lite bilder från senaste dagarna.

Snö snö och mera snö!


Denhär fröken blir bara charmigare och charmigare, en så nöjd och "tålig" flicka att jag emellan har lust att seja åt henne att man behöver int vara så nöjd. Visst har hon ju temperament, ta int en leksak från min hand storabror då får du dej!


Påväg och söka från dagis, skottade  snö i en timme först så svetten sprutade! Har inte riktigt någo bra och bekväma vinterkläder för sånhäna saker... eller egentligen e de väl byxor ja sku vara i störst behov av.. Blir lixom allti att pussla ihop någo halvbra som marcus gamla söndriga utebyxor och en helt för varm stoppaväst...

Charlie har en mysperiod, vill vara mycky nära och tycks vara lite trött.. Mysit iallafall att mysa ner oss under en filt i soffan och si på någo barnprogram <3

Eller rita på ritplattan som han tycker att är superroligt! Här ha han rita till vänster en tomte, som ju verkligen ser ut som ett huve med luva, det till höger är en fisk och visst, en fisk som simmar neråt kanske? :D Roligt att täckningarna börjar föreställa någo iallafall :)

Lillasyster är pop! Och lillasyster tycker också om att leka på golvet med storabror, det att hon ibland blir överrullad eller befinner sej i ett leksaksregn skrattar hon bara åt... hmm?

Nu har dom båda sina tripp trappar vid bordet och alissa sitter fint i sin, lite nån liten handuk eller någo ha vi haft som stöd ennu no men hon sitter no utan å.

En kväll vakna charlie, kom ner gråtande typ i sömnen, sa int ett ord å la sej å sova i soffan breve mej och direkt var kattorna och la sej på honom. De så så skönt ut!

Och till sist en liten fröken som mittiallt växt ur sina pyamasar i benen och självklart hadd ja ju gjort mej av me typ alla pyamasar i 68... och i butikerna var dom också slut... ska kolla på söndag på barnloppis om dom sku ha någo, om ja nu orkar mej dit :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar