I bullarna la jag för omväxlings skull en mandelmassa fyllning, mandelmassa, kanel och smör. Riktigt lyckad fyllning.
Kakan består av många vanliga bullar och så lite vaniljkräm pritsat in imellan, tycker den blev riktigt fin, hoppas bara att jag lyckades med att inte få den degig i mitten, gräddade ennu lite extra på bara 100 grader efter att den såg klar ut men får se, fryser jag ner den och gräddar den varm sen så blir den säkert bra, om den inte nu redan är :)
Och sist men inte minst, mina allt från början förutom chilibean hampparen. Höga och fina, goda var dom också, var bara så trött och nere av alla brandvarnare och allt som gick lite fel så hade inte riktigt aptit, tyvärr.. Men gott var det ju nog :) Alltid går allt bara inte som det ska...
Nu hoppas vi på att det kommer nånting bra från tv och ska njuta av lite rödvin :)
Använde du smörpapper?
SvaraRaderaBakplåtspapper, de ska hålla ti 250 men tydligen int, de va lixom under ena bröde som de börja..
Radera