torsdag 30 juni 2016

En dag på stranden


Igår packade vi strandsakerna med och gick ner till stranden, tycker så om "vår" strand, känns som södern, folktomt och inga bilar eller annat störande i sikte.

Alissa låg och undersökte sina tår hela vägen, hon har också hittat sin napa och kan sitta och fundera över den och gräva :D charlie gick duktigt som vanligt "mamma sir du have nu?" Frågades var tionde meter :D

Nu kändes stranden jätteren, ibland kan det ha flytit in sjögräs men nu var det jättefint, helt klart vatten.

En stund trivdes alissa på lakanet med mej men sen bar de av med storabror, jättefint lekte dom i vattenbrynet och i snaden!

Så mor fick ligga och catcha lite bruna! ;) eller röd blev ja ju kog bara... Aij min rygg just nu....

Så roligt nu när dom kan leka tillsammans, fast ingendera riktigt har samleken så långt utvecklad går de endå fint, säkert har de med syskonskapet att göra.

Lillusen <3

Så skönt för fötterna med sand, enda tills skorna ska på! :D

Alissa la snäckor i munnen, tittade på mej, väntade på en reaktion och spottade ut... Jätterolig lek! :D

Titta titta mamma en snäcka!

Hem igen! Hur kan man känna sej så flåti allti efter stranden? Solkräm och sand överallt och trött blir man, barnen var också helt slut på kvällen!

Idag stod jomppa på shemat, skönt efter att ha varit flunssig egentligen hela juni och inte kunnat riktigt göra nånting, provat och konstaterat att näää.. Nu känns de iallafall bra! Efter jomppan for vi till famo var vi fick god stekt gädda och så var vi och plockade smultron till efterrätten.

Alissa tyckte smultron var mums och ikväll bestod kakkan av smultronkärnor :D

En svettig mor med sin fina dotter, charlie hann vi int få på nån bild, han trivs så bra hos gamla famo och är alltid beredd att åka dit och vill aldrig hem igen...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar