tag:blogger.com,1999:blog-8992731525565112543.post3670252507901042466..comments2023-03-29T13:20:40.813+03:00Comments on idas blogg: BobbanIdahttp://www.blogger.com/profile/16587887809536595000noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8992731525565112543.post-75907103451773117472016-10-05T23:09:37.322+03:002016-10-05T23:09:37.322+03:00Måst prova lämna bort vitan p si hur de blir! Men ...Måst prova lämna bort vitan p si hur de blir! Men då ska de säketr vara två :) man kan ju smaksätta nästan hur man vill, chili sku säkert bli gott, eller hackad saltgurka :) vinägern ska ja absolut prova, allt brukar bli bättre me lite viräger :D <br /><br />De e no absolut bättre att göra själv när de e så enkelt, färdiga har ju massor av konstiheter i sej... :/Idahttps://www.blogger.com/profile/16587887809536595000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8992731525565112543.post-26624385978807863232016-10-05T16:59:46.879+03:002016-10-05T16:59:46.879+03:00Majonnäs är nog något som lönar sig härefter att f...Majonnäs är nog något som lönar sig härefter att fixa själv! Så slipper man konstiga emulgeringsmedel m.m.<br />Jonas brukar lägga lite vinäger i också, sen smaksätta med senap och typ vitlök ganska ofta :D<br /><br />De är väl typ samma sak att använda hela ägget eller bara gulan. Om ja har förstått rätt så mena Jonas att konsistensen blir bara lite annorlunda :D Men bra att tajma det så att göra bananpannkakor med vitorna och sen majonnäs av gulorna! :DHannahttps://www.blogger.com/profile/12555317866231054769noreply@blogger.com